Wie ben ik

Conny Donken

 

Geboren in 1953 en al vrij jong (nog voor de geboorte van mijn derde zoon) ben ik, in 1979, begonnen met de Yogadocenten-opleiding Scheveningen bij Truus Boulogne, en na mijn diploma ben ik meteen les gaan geven. In de loop der jaren heb kennis gemaakt met andere yogastijlen, zoals Iyengar-yoga en yoga vanuit de chakra’s. Yoga boeit mij nog steeds, het is steeds meer een levenswijze geworden en ik vind het fijn om daar anderen in te laten delen.

In 2000 heb ik de 3-jarige Polariteitsmassage opleiding gedaan bij Jaap Lensen en Trudy Kempers. Vervolgens voetreflexologie op de Volksakademie voor natuurgeneeskunde bij Henk Goossens. Hier heb ik ook de geestelijke achtergronden van ziekten gevolgd.

Tevens heb ik de opleiding voor Kruidengeneeskunde gevolgd in Haaren bij Yvonne Maessen.
De laatste jaren volg ik jaarcursussen bij de Lichtfontein van Anita Geuging. Hier heb ik o.a. geleerd met de energie van de chackra’s te werken naar de versie van Anodea Judith.
Ook heb ik daar geleerd te werken met oorkaarsen.

Tenslotte heb ik de opleiding tot klankmasseur gevolgd bij Erik Karsemeijer volgens de Peter Hess methode. Deze schalen gebruik ik ook bij de yogalessen die ik thuis geef.